Eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın'a silahlı saldırı

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın'a büyük şok! 2000-2005 yılları arasında Fenerbahçe'de oynayan, kariyerinde 16 kez A Milli Takım forması giyen ve şu sıralar kariyerini futbol yorumcusu olarak sürdüren Akın, silahlı saldırıya uğradı.

'Program çıkışı ayaklarıma sıktılar'

Kişisel sosyal medya hesabından yaralandığı anın fotoğrafını paylaşan Serhat Akın, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar. Son sözümüz Fenerbahçe." notunu düşerken sarı ve mavi renkli kalp emojileri kullandı.

Skandal olay sonrası destek mesajları

Futbol kamuoyu, üzüntü veren skandal sonrası Serhat Akın için destek mesajları yayımladı. Biz de Fanatik ailesi olarak eski Fenerbahçeli milli futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın'a yapılan saldırıyı kınıyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Serhat Akın'a geçmiş olsun dileklerini ileten Ersin Düzen'in paylaşımı şu şekilde:

Serhat Akın, 5 Haziran 1981'de Almanya'da doğdu. Futbolu Alman takımı Berliner AK 07'de bırakan Akın, Erzincan kökenli, evli ve iki çocuk babası. Serhat Akın, 1991 yılında futbola Almanya'da 10 yaşındayken Karlsruher SC takımın altyapısına girerek başladı, 2000 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu ve A Milli Takım'a kadar yükseldi.