Koca Koca Yalanlar dizisi neden final yaptı? dizi neden bitti? İşte cevabı

Koca Koca Yalanlar final yaptı. Sevilen dizinin tanıtım videosunun yayınlanmasının ardından kesin final yapacağı belli olmuştu. Dün yayınlanan son bölüm ile dizi sonkez ekranlarda yer aldı. Peki, Koca Koca Yalanlar neden bitti?

Yaz aylarının sonlarına doğru yayına giren Koca Koca Yalanlar yayınlandığı dönem reytinglerde üst sıralardaydı. Ancak sezona başlangıç yapan (tatilden dönen) diziler yayına girdikçe Koca Koca Yalanlar dizisi alt sıralara düşmeye başladı. Yapımcılar bu sert düşüşü gördüler ve ilk olarak dizinin gününü değiştirdiler. Ancak bu da diziyi kurtarmadı. Dizi ölü gün (nispeten büyük dizilerin olmadığı gün) diye tabir edilen zaman konduysa bile yine de bir şey ifade etmedi ve dizi yayından kaldırıldı. 

Son bölümde neler yaşandı?

Ahmet'i nikah masasına oturtmak isteyen Sude, hamile olduğu yalanını söylüyor! Nilgün, kocası Şahin'in kendisini defalarca aldattığını öğrendikten sonra tüm mal varlıklarını üzerine geçirmişti. Şahin, eşinin kendisini affetmesi için her şeyi yapmaya hazırdır. Bu süreçte Nilgün'ün en büyük destekçileri Müjgan ve Canan olur. Öte yandan Osman, evlenme teklifini kabul etmeyen Canan'ın gönlünü almaya çalışır. Osman, Canan'ı ikna etmeye çalışırken işler istediği gibi gitmez. Ahmet ile Müjgan'ı ise sürpriz bir haber beklemektedir. Sude, Ahmet'i kaybetmemekte kararlıdır. Hamile olduğunu söyler ve Ahmet ile evlenmek için tüm kozlarını kullanır.