Almanya’da korona virüse karşı Avrupa’da ilk aşıyı geliştiren biyoteknoloji şirketi BioNTech’in kurucuları Uğur Şahin ve eşi Özlem Türeci’ye, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier tarafından liyakat nişanı verile
Japonya’nın tedariki garanti edilen Pfizer-BioNTech aşılarının ikinci bölümünü yarın teslim alacağı açıklandı..
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli, Avrupa Birliği (AB) tarafından gönderilen 2 bin 250 Pfizer-BioNTech aşısının Metehan Sınır Kapısı’ndan teslim alındığını açıkladı.
Norveç'te Pfizer-BioNTech'in geliştirdiği koronavirüs aşısının vurulduğu 23 kişi hayatını kaybetti. Yetkililer, aşının yaşlı insanlardaki mevcut hastalıkları tetiklemesi nedeniyle ölümlerin yaşandığını belirtti.
Koronavirüs aşısını bulan Türk bilim insanlarından Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin şirketi BioNTech'den flaş bir açıklama geldi. İşte BioNTech'in bu yıl ki hedefi...
Portekiz’de Pfizer-BioNTech’in geliştirdiği Covid-19 aşısını olan 41 yaşındaki hemşire 2 gün sonra hayatını kaybetti..
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Prof. Dr. Uğur Şahin ve Dr. Özlem Türeci çiftinin yönettiği BioNTech firması ile Amerikan ilaç devi Pfizer'in ürettiği corona aşısına acil kullanım onayı verdi.
Almanya’da yeni tip korona virüse (Covid-19) karşı BionTech ve Pfrizer tarafından geliştirilen aşı bugün yapılmaya başlandı..
ABD’li ilaç şirketi Pfizer ve Alman biyoteknoloji şirketi BioNTech’in yeni tip korona virüse (Covid-19) karşı ortaklaşa geliştirdiği aşı, Meksika’da ilk kez başkent Meksiko’da bir hemşireye yapıldı..
Avrupa İlaç Ajansı (EMA, BioNTech-Pfizer ortaklığında üretilen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının kıta genelinde kullanımına yeşil ışık yaktı.
Biontech’in kurucu ortağı ve baş tıbbi sorumlusu Türk bilim insanı Özlem Türeci, "Amaç, insanların yüzde 60 ila yüzde 70 sürü bağışıklığına sahip oluncaya kadar katkıda bulunmak, çünkü normale dönmenin tek yolu bu" ifade
Kanada'nın Ulusal Operasyon Merkezi Halk Sağlığı Ajansı Lojistik Sorumlusu Tümgeneral Dany Fortin yaptığı açıklamada, Pfizer-BioNTech tarafından Covid-19’a karşı geliştirilen ilk 30 bin dozluk aşı sevkiyatının bu gece Ka
İngiltere'de ilaç düzenleme kurumu, Pfizer ve BioNTech'in yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının önemli alerjik reaksiyon geçmişi olanlara yapılmaması tavsiyesinde bulundu.
İNGİLTERE, Kovid-19 salgınına yönelik "tarihinin en büyük aşılama programını" bugün başlattı. Pfizer-BioNTech'in geliştirdiği koronavirüs aşısı Britanya'da ilk kez 90 yaşında bir kadına uygulandı.. İşte detaylar...
İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock yaptığı açıklamada, Pfizer ve BioNTech’in ortaklaşa geliştirdiği Covid-19 aşısının Salı gününden itibaren ülke genelinde uygulanmaya başlayacağını duyurdu..
Koronavirüs salgınına karşı büyük bir umut olan Pfizer ve BioNTech’in geliştirdiği Covid-19 aşısı ile ilgili flaş açıklamalar geldi. BioNTech'in üst düzey yöneticisi Dr. Özlem Türeci, "Aşıların dağıtım sürecine başladık"
United Havayolları, ABD'li ilaç firması Pfizer ile BioNTech ortaklığında corona virüs karşı geliştirilen aşısının ilk partilerini soğutulmuş özel çantalarda ABD içinde charter uçuşlarıyla dağıtımına başlandığı açıklandı.
ABD merkezli ilaç firması Pfizer, Alman biyoteknoloji şirketi BioNTech ile corona virüsüne (Covid-19) karşı geliştirdiği aşının pilot dağıtımına New Mexico, Rhode Island, Tennessee ve Texas eyaletlerinde başladı.
AB, BioNTech ve Pfizer ile Covid-19 aşısının alımı için 4. sözleşmeyi yaptı. Türkiye'den firma ile her hangi bir temasın kurulmaması dikkatlerden kaçmadı
Türk bilim insanlarının yönettiği BioNtech isimli şirket Avrupa'daki corona virüsüne karşı geliştirilen ilk aşıları insanlar üzerinde denemeye başladı. İlk aşamada 18-55 yaş arasındaki 200 kişiye aşı yapılacak.