Pencereden girdiği kurs merkezinden telefon ve dizüstü bilgisayar çaldı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.03.2025 - 15:02, Güncelleme: 21.03.2025 - 15:02
 

Pencereden girdiği kurs merkezinden telefon ve dizüstü bilgisayar çaldı

ADANA’da pencereden girdiği kurs merkezinden 2 dizüstü bilgisayar, cep telefonu ve 300 lira çalan Şeyhmus Ö. (39), güvenlik kamerasından tespit edilip, yakalandı. İfadesinde, "Çuvaldaki malzemeleri, yolda buldum" diyen şüpheli, tutuklandı.
Olay, 3 Mart’ta saat 01.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Seyhan Mahallesi’ndeki kurs merkezinde meydana geldi. Yüzünü kapüşon ve cerrahi maskeyle gizleyen Şeyhmus Ö., penceresinin camını kırdığı özel öğretim kurs merkezine girdi. Odalarda dolaşan şüpheli, 2 dizüstü bilgisayar, cep telefonu, 300 lira ile güvenlik kamerasının kayıt cihazını çalıp, sırtında taşıdığı çuvala doldurdu. Pencereden çıkan şüpheli, daha sonra kayboldu. Hırsızlık anı, güvenlik kameralarına yansıdı. Sabah kurs merkezine gelen N.T.’nin ihbarıyla Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Güzergahtaki güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüpheliyi adresine yaptığı baskında yakaladı. Evdeki aramalarda çaldığı malzemeler ele geçirilirken, güvenlik kamerasının kayıt cihazı da bulundu. Emniyete götürülen şüpheli, ifadesinde, “Çuvaldaki malzemeleri, yol kenarında bulup eve getirdim. Hırsızlık yapmadım” dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Şeyhmus Ö., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 
ADANA’da pencereden girdiği kurs merkezinden 2 dizüstü bilgisayar, cep telefonu ve 300 lira çalan Şeyhmus Ö. (39), güvenlik kamerasından tespit edilip, yakalandı. İfadesinde, "Çuvaldaki malzemeleri, yolda buldum" diyen şüpheli, tutuklandı.

Olay, 3 Mart’ta saat 01.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Seyhan Mahallesi’ndeki kurs merkezinde meydana geldi. Yüzünü kapüşon ve cerrahi maskeyle gizleyen Şeyhmus Ö., penceresinin camını kırdığı özel öğretim kurs merkezine girdi. Odalarda dolaşan şüpheli, 2 dizüstü bilgisayar, cep telefonu, 300 lira ile güvenlik kamerasının kayıt cihazını çalıp, sırtında taşıdığı çuvala doldurdu. Pencereden çıkan şüpheli, daha sonra kayboldu. Hırsızlık anı, güvenlik kameralarına yansıdı. Sabah kurs merkezine gelen N.T.’nin ihbarıyla Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Güzergahtaki güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüpheliyi adresine yaptığı baskında yakaladı. Evdeki aramalarda çaldığı malzemeler ele geçirilirken, güvenlik kamerasının kayıt cihazı da bulundu. Emniyete götürülen şüpheli, ifadesinde, “Çuvaldaki malzemeleri, yol kenarında bulup eve getirdim. Hırsızlık yapmadım” dedi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Şeyhmus Ö., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakinca.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.