Tayland, 'Songkran Festivali'ne hazırlanıyor

Güncel 25.03.2025 - 18:23, Güncelleme: 25.03.2025 - 18:23
 

Tayland, 'Songkran Festivali'ne hazırlanıyor

TAYLAND, her yıl Nisan ayında düzenlenen 'Songkran Festivali'ne hazırlanıyor.
  Tayland'da 'Songkran' olarak bilinen ve üç gün süren su festivali kapsamında Tayland halkı ve turistler su tabancaları ile su savaşları düzenliyor. Tayland turizm yetkilileri, bu yılki festivalin geçen yıla göre yaklaşık 780 milyon dolar gelir getirmesini beklediklerini ve yaklaşık 470 bin uluslararası turist ile 4,4 milyon yurt içi seyahatin gerçekleşmesini öngördüklerini belirtti.   2023 yılında UNESCO'nun Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'ne eklenen festival, 12-16 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.
TAYLAND, her yıl Nisan ayında düzenlenen 'Songkran Festivali'ne hazırlanıyor.

 

Tayland'da 'Songkran' olarak bilinen ve üç gün süren su festivali kapsamında Tayland halkı ve turistler su tabancaları ile su savaşları düzenliyor. Tayland turizm yetkilileri, bu yılki festivalin geçen yıla göre yaklaşık 780 milyon dolar gelir getirmesini beklediklerini ve yaklaşık 470 bin uluslararası turist ile 4,4 milyon yurt içi seyahatin gerçekleşmesini öngördüklerini belirtti.

 

2023 yılında UNESCO'nun Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'ne eklenen festival, 12-16 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakinca.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.