Mehmet Şehirli
Köşe Yazarı
Mehmet Şehirli
 

Fenerbahçe dolu dizgin devam ediyor

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası 5'inci eleme turunda Adanaspor’u 6-0 yenerek bir üst tura geçti.  İsmail Kartal Adanaspor karşısında farklı bir onbir sahaya çıkardı. Yeni transferler Bonucci ve Krunić de ilk onbirdeydi. Birde uzun süre sakat olan Lincoln Henrique’de kadrodaydı. Fenerbahçe zayıf rakibi karşısında hiç zorlanmadan maçı çok rahat kazandı. Batshuayi’yinin 4 gol attığı maçta en rahat futbolcu ise İrfan Can Eğriboyat’tı. O da kendisine fazla iş düşmediği için bir stoper gibi ileri çıkıp arkadaşlarına yardım etti.   Yeni transfer Krunić sanki Fenerbahçe’de yıllardır top oynuyor gibi çabuk adapte olmuş gözüktü. Maç boyunca hiç hata yapmadı. Hatta Leonardo Bonucci’nin oyundan çıktığı zaman onun yerine stoper oynayarak göz doldurdu. Maç boyunca da tek paslarla ne kadar isabetli bir transfer olduğunu da gösterdi.  Leonardo Bonucci’de ikinci maçında aynı Kruniç gibi hatasız bir maç çıkardı. Onun da Fenerbahçe’ye katkısının fazla olacağı açıkça ortada.  Bir de uzun bir sakatlık süreci geçiren Lincoln Henrique’de ilk onbirde çıktığı maçta 80 dakika sahada kaldı ve sanki sakatlıktan çıkmamış ve devamlı top oynayan bir futbolcu gibi çok iyi bir maç çıkardı. Attığı gol ise süperdi.  Şimdi Fenerbahçe’de futbolcular arasında yaşanacak rekabetti hep beraber göreceğiz.
Ekleme Tarihi: 17 January 2024 - Wednesday

Fenerbahçe dolu dizgin devam ediyor

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası 5'inci eleme turunda Adanaspor’u 6-0 yenerek bir üst tura geçti. 
İsmail Kartal Adanaspor karşısında farklı bir onbir sahaya çıkardı. Yeni transferler Bonucci ve Krunić de ilk onbirdeydi. Birde uzun süre sakat olan Lincoln Henrique’de kadrodaydı. Fenerbahçe zayıf rakibi karşısında hiç zorlanmadan maçı çok rahat kazandı. Batshuayi’yinin 4 gol attığı maçta en rahat futbolcu ise İrfan Can Eğriboyat’tı. O da kendisine fazla iş düşmediği için bir stoper gibi ileri çıkıp arkadaşlarına yardım etti.  
Yeni transfer Krunić sanki Fenerbahçe’de yıllardır top oynuyor gibi çabuk adapte olmuş gözüktü. Maç boyunca hiç hata yapmadı. Hatta Leonardo Bonucci’nin oyundan çıktığı zaman onun yerine stoper oynayarak göz doldurdu. Maç boyunca da tek paslarla ne kadar isabetli bir transfer olduğunu da gösterdi. 
Leonardo Bonucci’de ikinci maçında aynı Kruniç gibi hatasız bir maç çıkardı. Onun da Fenerbahçe’ye katkısının fazla olacağı açıkça ortada. 
Bir de uzun bir sakatlık süreci geçiren Lincoln Henrique’de ilk onbirde çıktığı maçta 80 dakika sahada kaldı ve sanki sakatlıktan çıkmamış ve devamlı top oynayan bir futbolcu gibi çok iyi bir maç çıkardı. Attığı gol ise süperdi. 
Şimdi Fenerbahçe’de futbolcular arasında yaşanacak rekabetti hep beraber göreceğiz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakinca.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.